Maatwerk in stalinrichting!
Vragen? 0513 46 1336 |
Menu
Groot assortiment met alle A-merken
Eigen serviceteam 24 uur per dag
Specialist in stalinrichting

Keuringen

Voor al uw elektrische- en GUR-keuringen kunt u ook bij Frilim BV terecht.

De elektrische keuringen kunnen wij in 2 categorieën splitsen, t.w.:

De Scope 8 keuring is gebaseerd op de NEN3140 en wordt veel toegepast bij bedrijven die niet verplicht worden om de installatie te keuren. De te keuren onderdelen kunnen in overleg bepaald worden tussen de keurmeester en de eigenaar. Deze keuring wordt veelal uitgevoerd bij rijks-instellingen en grote bedrijven.

De Scope 10 keuring is gebaseerd op de NTA8220 en wordt meestal verplicht door de verzekeraars. De te keuren installaties worden ontworpen aan een in de NTA8220 voorgeschreven keuring. Tevens wordt hier een thermografie onderzoek uitgevoerd. Deze keuringen worden veelal uitgevoerd bij bedrijven die hun installatie gekeurd moeten hebben voor de brandverzekering.

GUR keuring

De GUR keuring is een afkorting van “Gevolg Uitval Regelapparatuur”. Dit is een keuring die wordt uitgevoerd voor de verzekeraars. Als de klant is verzekerd voor verstikkingsschade dan kan de verzekeraar de klant verplichten om hun stal aan een GUR keuring te onderwerpen.

Wilt u helemaal ontlast worden dan kunnen wij de bovenstaande keuringen én het onderhoud van de stal(len) ook in een onderhoudscontract u aanbieden.

Voor meer informatie neemt u gerust contact op met Frilim BV.

Bestel onze producten in onze webshop