Maatwerk in stalinrichting!
Vragen? 0513 46 1336 |
Menu
Groot assortiment met alle A-merken
Eigen serviceteam 24 uur per dag
Specialist in stalinrichting

Pluimvee (vleeskuikens)

 

Voerinstallatie

Voedselveiligheid begint bij een goed doordachte vleeskuikenstal met oog voor management. Produceert u biologisch, regulier of voor een ander kanaal? Wij hebben de juiste kennis in huis om u te adviseren over de toe te passen materialen voor de inrichting van uw stal.

Veilig produceren begint bij gezond en veilig voeren. Daarvoor gebruiken wij de Big Dutchman Fluxx of Vista voerpannen. Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen we deze pan in verschillende samenstellingen leveren. Zowel voor ééndagskuikens als voor de afmest-fase zult u met de Big Dutchman voerpannen de best mogelijke voerresultaten halen. In combinatie met de juiste drinknippel produceert u uniforme kuikens.

 

Waterinstallatie

Schoon drinkwater is de eerste levensbehoefte van mens en dier. Met de Big Dutchman SaniStar-360 hygiënische drinknippel zonder lekschaal voldoen wij aan deze gestelde eisen.

 

Stalklimaat 

Het stalklimaat wordt optimaal gestuurd met de Hotraco Orion of Fortica (touchscreen) klimaatcomputer zodat u met alle gemak uw stal kunt managen.Voer- en waterregistratie zorgen ervoor dat u continu op de hoogte bent van wat er in uw stal gebeurd. Vastgelegde gegevens kunt u eenvoudig terug zien in grafieken m.b.v. het Rainbow+ pakket Ook de productiegegevens kunnen hierin worden verwerkt zodat u deze weer kunt koppelen en u al uw management-informatie geordend heeft.

 

 

Wij helpen en adviseren u graag bij het opzetten en onderhouden van uw stal voor de productie van kuikens die op een verantwoorde manier hun weg naar de consument vinden.

 


 

Samenwerken met Frilim betekent:

Bestel onze producten in onze webshop