Big Dutchman: wereldleider in de pluimveehouderij

Big Dutchman is een wereldwijd toonaangevende producent van innovatieve en duurzame systemen voor de pluimveehouderij. Het bedrijf is opgericht in 1938 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldleider in de sector. Met meer dan 80 jaar ervaring en expertise hebben ze een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten ontwikkeld voor alle aspecten van de pluimvee- en varkenshouderij. Frilim is al jaren dé dealer van Big Dutchman in Noord Nederland.

Innovatie en duurzaamheid

Big Dutchman staat bekend om zijn innovatieve en duurzame producten. Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde systemen die bijdragen aan het welzijn van dieren, het verminderen van de milieu-impact en het verhogen van de efficiëntie van de productie. Het bedrijf werkt samen met universiteiten en onderzoekscentra om ervoor te zorgen dat hun producten gebaseerd zijn op de laatste wetenschappelijke inzichten en technologieën.

Het assortiment van Big Dutchman omvat systemen voor voeding, huisvesting, ventilatie, management en meer. Elk product is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van pluimveehouders over de hele wereld. In Nederland zijn wij verantwoordelijk om de pluimveehouders van deze behoeften te voorzien. Of het nu gaat om de nieuwste technologieën voor klimaatbeheersing of geavanceerde voedersystemen, we helpen je graag verder.

Big Dutchman | Pluimvee systemen

Big Dutchman biedt een breed scala aan systemen voor de pluimveehouderij. Deze omvatten onder meer voersystemen, drinksystemen, huisvestingssystemen, klimaatbeheersingssystemen en meer. Elk systeem is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende soorten pluimvee, zoals kippen, kalkoenen, eenden en ganzen.

Een van de populairste producten van Big Dutchman is het Natura step-volièresysteem. Dit systeem zorgt voor een comfortabele en hygiënische leefomgeving voor pluimvee. Het systeem maakt gebruik van een speciaal rooster oppervlak waarop de dieren kunnen lopen en rusten. Dit voorkomt voetproblemen en zorgt voor een betere hygiëne.

Big Dutchman is een wereldleider in de pluimvee- en varkenshouderij. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan innovatieve en duurzame systemen voor voeding, huisvesting, ventilatie, management en meer. Elk product is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van pluimveehouders. Frilim is al jaren een partner van Big Dutchman. Wilt u meer weten of wilt u meer informatie over wat geschikt is voor in uw stal, neem dan vooral contact op. We helpen u graag verder!

Neem contact op

Big Dutchman