Leghennen

De knowhow van Big Dutchman op het gebied van legvolières gaat terug tot in de jaren ’80. Frilim is al decennia lang Big Dutchman dealer. De focus lag samen met Big Dutchman al vroeg op alternatieve huisvestingssystemen, waardoor we vandaag de dag een uitgebreid productassortiment voor moderne volièrestallen kunnen aanbieden. Of het hier nu gaat om huisvestingssytemen voor uitloop-, scharrel- of bio leghennen, grote of kleine stallen, nieuwbouw of bestaande stallen; met het modulaire Big Dutchman NATURA volièresysteem kunnen we inspelen op alle behoeften van onze klanten.

NATURA Step

NATURA Step is hét volièresysteem dat gericht is op het welzijn van hennen, zonder daarbij de functionaliteit en efficiëntie uit het oog te verliezen. Big Dutchman heeft hiermee een volièresysteem ontworpen dat voor de leghennen gemakkelijk te begrijpen is, optimale mobiliteit tussen de diverse etages bevordert en waarin de leghennen hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen. De gezondheid en dierwelzijn staat centraal en de leghennen kunnen onder goede hygiënische omstandigheden dagelijks hun eieren leggen. Frilim ondersteunt bij het samenstellen van de juiste NATURA Step configuratie passend bij alle wensen, eisen en behoeften.

NATURA Step XL

Met Big Dutchman NATURA Step XL kan Frilim haar klanten een nieuw volièresysteem aanbieden met een extra groot roosteroppervlak, gebaseerd op de voordelen van de reguliere NATURA Step volière. De onderste etage heeft namelijk een mestband breedte van 3000mm en de bovenste etage een mestband breedte van 2400mm.

Big Dutchman heeft met de NATURA Step XL wederom een volièresysteem ontwikkeld dat gericht is op het welzijn van de hennen zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en efficiëntie. De hennen kunnen hun natuurlijke gedrag vertonen in een systeem waarvan de functionele structuur gemakkelijk te begrijpen is voor de hennen en eieren kunnen leggen onder hygiënische omstandigheden in een goed ontworpen nest.
NATURA Step XL is een extra breed en daarmee veelzijdig alternatief en kan worden gebruikt voor traditionele- en biologische eierproductie en in zowel grote als kleinere volière stallen. Frilim ondersteunt u graag bij het samenstellen van de best mogelijke stalinrichting, passend bij uw (ver)bouw plannen.

Hoe werken wij?

Stap 1: Eerste contact

Bij het eerste contact streeft Frilim ernaar om op hoofdlijnen een gevoel te krijgen voor de wensen van de specifieke klantvraag. Dankzij jarenlange ervaring verkrijgen wij aan de hand van een aantal gerichte vragen de nodige inzichten. Hiermee tonen wij aan garant te staan voor kwaliteit.

Stap 2: Persoonlijk bezoek

Om een goed gevoel te krijgen vindt er altijd een persoonlijk bezoek plaats. Wij zijn geïnteresseerd in het bedrijf en de mensen. Daarnaast laten we graag eerder gerealiseerde Frilim projecten zien zodat de klant beter kan inschatten of het past bij zijn of haar eigen voorstelling.

Stap 3: Offerte

Nadat alle details zijn uitgewerkt, zal Frilim een offerte opstellen op basis van een totaaloplossing. De focus zal altijd liggen op een efficiënte werking van de geboden oplossing. Wij streven naar een zo hoog mogelijk kwaliteit tegen zo laag mogelijke totaalkosten.

Stap 4: Uitvoering

Frilim wordt partner bij het realiseren van het project en werkt met één centraal aanspreekpunt. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring zullen wij een uitstekend resultaat opleveren. Het doel: alle betrokken partijen kijken terug op een succesvolle samenwerking.