Gewasbewaring Mooij Agro

Of het nu gaat om aardappelen of uien; als bewaarder van gewassen is het van cruciaal belang om de juiste condities te realiseren voor uw gewassen in de bewaring. Dit is essentieel om de kwaliteit van producten te behouden en bewaarverliezen zoveel mogelijk te reduceren. De sleutel tot succes is een degelijke installatie en goede bewaarloods automatisering. 

Frilim is in Noord-Nederland de exclusieve dealer van Mooij Agro. Dit betekent dat Frilim u in geval van renovatie of nieuwbouw ontzorgt door alle installatietechnische werkzaamheden zoals ventilatie en automatisering uit handen te nemen. Frilim verzorgt indien gewenst tevens de service en onderhoud van uw installaties.

Frilim biedt als Mooij Agro dealer een volledig geautomatiseerd bewaarsysteem die alle processen aanstuurt, bewaakt en terugkoppelt. Door zowel de interne als externe invloeden op uw bewaring te registreren, ontzorgen wij u als gebruiker volledig. De regelsystemen zijn geschikt voor alle typen opslag met kisten of bulkbewaring. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en kan op afstand worden bediend via uw computer, tablet of smartphone. Daarnaast kunnen we u actief waarschuwen via notificatie berichten, zo heeft uw 24/7 totale controle over al uw bewaarplaatsen, waar u ook bent!

De gewasbewaring specialisten van Frilim gaan graag met u in gesprek om tot de beste oplossing voor uw gewasbewaring vraagstuk te komen.

Hoe werken wij?

Stap 1: Eerste contact

Bij het eerste (telefonische) contact streeft Frilim ernaar om op hoofdlijnen een gevoel te krijgen voor de wensen van de specifieke klantvraag. Dankzij jarenlange ervaring verkrijgen wij aan de hand van een aantal gerichte vragen de nodige inzichten.

Stap 2: Persoonlijk bezoek

Om een goed gevoel te krijgen vindt er altijd een persoonlijk bezoek plaats. Wij zijn geïnteresseerd in het bedrijf en de mensen. Daarnaast laten we graag eerder gerealiseerde Frilim projecten zien zodat de klant beter kan inschatten of het past bij zijn of haar eigen verwachtingen.

Stap 3: Offerte

Nadat alle details zijn uitgewerkt, zal Frilim een offerte opstellen op basis van een totaaloplossing. De focus zal altijd liggen op een efficiënte werking van de geboden oplossing. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit tegen zo laag mogelijke totaalkosten.

Stap 4: Uitvoering

Frilim wordt partner bij het realiseren van het project en werkt met één centraal aanspreekpunt. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring zullen wij een uitstekend resultaat opleveren. Het doel: verwachtingen overtreffen en daarmee blijvend waarde toevoegen voor de klant.